El blog dels equips de bàsquet del CEIP Rocabruna

dissabte, 19 de novembre del 2011

No ens han guanyat, hem perdut

L'equip aleví de l'Escola de Bàsquet Rocabruna no ha tingut un bon encontre al Pavelló de les Borges del Camp contra l'equip de l'escola Pare Manyanet. Els joves jugadors no han estat prou encertats en atac i la defensa s'ha de treballar molt més. A més, han jugat una mica adormits, de manera que finalment només s'ha pogut guanyar una part i s'han perdut les altres tres, sobretot per mèrits propis.

Queda molt de camí en aquesta lliga i tenim un equip molt maco i entusiasta, que sap jugar de primera, només cal treballar fort als entrenaments i no despistar-se massa als partits, així que des d'aquí molts ànims i a entrenar a fons.

Benjamins i cadets, endavant

Millor ha anat en el cas dels benjamins de l'Escola de Bàsquet, que han guanyat un partit igualat amb l'escola Santa Anna de Castellvell del Camp, i s'estrenen amb una victòria en la fase prèvia de la seva categoria.

Per la seva banda, l'equip de la caterogira cadet-juvenil va lluitar força i va aconseguir imposar-se per 1 punts en el partit jugat al Pavelló de les Borges del Camp contra l'equip de l'AMPA El Carme de Tarragona.

Motes felicitats a tots els jugadors i a totes les jugadores!!! Els encoratgem a seguir a consciència els entrenaments, i a passar-s'ho molt bé per poder donar el millor als partits!!!