El blog dels equips de bàsquet del CEIP Rocabruna

dissabte, 6 de novembre del 2010

Amb bon peu


Amb bon peu ha començat la temporada de bàsquet aquest curs 2010-2011 per a l’equip benjamí de l’Escola de Bàsquet Rocabruna en el partit jugat amb l’escola Sant Josep B. L’equip ha incorporat nous jugadors i jugadores que han jugat amb moltes ganes i han treballat amb molta il·lusió i energia tot el partit. Tots han deixat entreveure que tenen bones capacitats per aportar a l’equip, que l’entrenament setmanal de ben segur que sabrà polir i potenciar.

Els jugadors i jugadores “més veterans” de l’equip han aportat efectivitat a l’atac i solidesa a la defensa. Encara han d’aprendre molt, però també es noten aquests anys d’entrenament i de joc. Els nois i les noies es fan cada dia una miqueta més grans i la maduresa que van assolint també ajuda a consolidar el seu nivell de joc.

En definitiva, que tenim un bon equip de benjamí, amb moltes ganes d’aprendre, de gaudir amb el joc i amb possibilitats malgrat les dificultats d’una temporada complicada amb equips més forts d’escoles més grans.

Però l’Escola de Bàsquet Rocabruna està fent molt bona feina, i per això segur que gaudirem molt dels partits dels nostres jugadors i jugadores.

Des d’aquí animem els entrenadors i entrenadores i els nois i les noies de les diferents categories perquè segueixin esforçant-se als entrenaments i perquè gaudeixin del bàsquet.