El blog dels equips de bàsquet del CEIP Rocabruna

dilluns, 16 de març del 2009

Victòries encadenades


Aquest cap de setmana l'Escola de Bàsquet Rocabruna ha tingut una alegria doble per la victòria en els respectius partits dels equips alevins i prebenjamins. Els alevins ja porten cinc victòries seguides després que dissabte 14 de març van guanyar a l'equip de l'escola Pare Manyanet de Reus per 53 a 35 punts. Tot i només comptar amb 6 jugadors, el conjunt del Rocabruna està demostrant que fa molt bona feina als entrenaments, i que treballa als partits amb il·lusió i tenacitat. Aquesta victòria, a més, té doble mèrit perquè l'equip contrari encara no havia perdut cap partit.

Per la seva banda, els prebenjamins també es van imposar en el seu partit contra el Joan Rebull a la pista de l'equip reusenc. Ben concentrats en el partit i posant en pràctica les lliçons apreses cada setmana als entrenaments, els petits del Rocabruna van guanyar 4 de les 6 parts del partit amb comoditat.

Molt bé a tots i a totes!!!! Moltes felicitats!!!! I en Pep que es prepari perquè si això continua així tindrà una feinada organitzant berenars!!!!!